Ik hou van jou,
dat weet je.
Waarom heb je me dan verlaten,
me in de kou laten staan.
Ik wil dat je terug komt,
ik zal er echt alles voor willen doen.
Echt alles wil ik doen,
voor jouw zoen.
Hoe kan ik jou terug krijgen,
misschien wel nooit.
Maar hoe kan ik jou vergeten,
als ik nog van je hou.......