({) weg (}): ex-17 richting toekomst
tot nog toe gaf ik je niet veel
woorden, en toch verklank jij
zacht maar dwingend hoe
de dag verder buigt dan waar
ik raakte, terwijl ik zelf wat wankel
maar toch mijn bange oren spits
om eindelijk dit ander lied
te vangen, ik klem me vast
aan jouw vertrouwen dat
het anders kan en dat is
zonder omwegen, rechtdoor
de pijn van het verleden
*it was the nightingale and not the lark
that pierced the thinfull hollow of thine ear*