Men weet pas hoe licht de dag is
wanneer de nacht niet wil verdwijnen
tastend naar houvast
balancerend op te dunne lijnen
tot een frisse wind me toewaait
en uit bloemen vruchten ontstaat
om een nieuwe zon te laten rijzen
moet de oude durven onder gaan