lisa waarom moest jijnu gaan?
je leven was nog lang niet gedaan!
ik denk elke dag aan je mooie lach,
ik weet nog toen ik je voor het eerst zag,
je lachte zo mooi en lief,
ja as een echt hartedief.
het mocht niet gebeuren,
nu ben je er niet meer om mij optefeuren!:'(
ik geloof nog altyd niet dat je er niet meer bent!
ze zeggen wel dat het wend.
maar ze zeggen nooit waneer
nu ben ik hier weer
als ik van jou mag kom ik elkedag.
ik wou dat je nog hier bij me was !!
maar nu huil ik een hele plas
lisa moest je nu echt gaan?
is het nu echt gedaan?
lisa was 14 omgekomen bij een verkeersongeluk