Je geeft echt om mij
Je handen.
Op mijn buik.
Zachtjes, en teder word ik gestreeld.
Alle wonden worden door jou liefde geheeld.
Jou liefde.
Neemt verdriet weg.
Diep kijk ik in jou ogen.
Jou bewegingen.
Laten zien dat je woorden niet zijn gelogen.
Je meende wat je zij.
Ik zie het in je ogen.
Je geeft echt om mij.