Ik was zo blij , die schattige jongen houd van mij.
Maar meent hij het wel echt, wat hij allemaal tegen me zegt???
In liefde op het eerste gezicht zou ik wel willen geloven , mischien is het echt wel zo en komt het direct te boven.
Maar het kan ook zijn dat je elkaar beter moet leren kennen,en dan pas je liefde bekennen.
Het maakt niet uit wat het bij mij was, deze liefde is egt dat merk ik nu pas!
Ik zou heerlijke tijden met hem willen beleven,en hem alles willen geven.
Maar er is een ding dat ik niet toe wil laten,hopelijk gaat hij me daarvoor nooit verlaten.
Als het ooit zover zou zijn, zou ik het uitschreeuwen van de pijn.
M’n hartje kan dat niet aan,als hij me alleen zou laten staan.
Waar komt al die liefde toch vandaag?
Het lijkt of al het slechte in m’n hartje is weggegaan.
Zal deze liefde eeuwig bestaan of gaat ze er heel snel aan?
Nee!
Ik mag niet zo twijfelen, ik weet dat ik van(hem)je hou,
Daarom blijf ik voor altijd bij(hem) JOU !!!!!!