dag liefste lieveling,
we zijn nu al 6 maanden samen
en nog steeds ben ik zo gelukkig bij jou
ik hou van je lach,
van je haar,
van je ogen,
van je lichaam
alles aan jou vind ik mooi
zelfs je jaloersheid vind ik zo charmant
je doet me elke dag zweven
ik voel me net een engeltje
je bent zo speciaal
ik heb er geen woorden voor ,
je bent echt mijn hartendiefje
je hebt mijn hart gestolen
en ik ben er blij om
hou me in je armen
kus me
en hopelijk blijft deze droom nog lang
ik wil je niet kwijt !!
love you so much