Je sluit het ene hoofdstuk af
je begint aan het volgende
je weet niet wat er komen gaat
wat de toekomst je brengen zal
als we dat zouden weten
dan was het leven toch veel te saai
dan zou alles al zijn uitgestippelt
dan zou er geen verrassing meer bestaan
Je moet het ene hoofdstuk kunnen afsluiten
om met het volgende verder te gaan
anders blijft het verleden
je heden altijd in de wegstaan
wat gebeurd is zal altijd zo blijven
niemand kan dat veranderen
dat is maar goed ook
anders was de wereld nu nog erger verkloot geweest