ik lig in mijn bed
en kijk naar buiten
ik zie een ster
en denk aan mijn bompa
de ster flikkert
ik zie naar de ster
en denk aan mijn bomma
de ster flikkert
ik zie naar de ster
en denk aan oma
de ster flikkert
de ster flikkert
de ster flikkert, beweegt
het is geen ster
het is een vliegtuig
;-)