Forever and always
Steeds als ik je stem hoor,
Weet ik: Mijn vriendin!
Als je wat tegen me zegt,
me iets uitlegt,
Of zo maar om vanalles met me lacht,
Weet ik het: Dit is mijn vriendin!
Als ik in de put zit,
Trek jij me er uit.
Als jij in de put zit,
Trek ik jou er uit.
We vertrouwen elkaar,
houden van elkaar.
dat voelen we, allebei.
Ik kan je nooit meer missen,
Ik voel
Jij begrijpt me,
Ik begrijp jou.
We lachen,
En huilen, samen.
Blijdschap, verdriet, delen we samen.
Vriendinnen, forever and always,
Wij samen,
Nooit zullen we elkaar vergeten,
Zijn er altijd voor elkaar.
Ookal zijn er moeilijkheden,
Onze band blijft sterk,
niet te breken
Vraag me om hulp,
Als je moeilijkheden hebt,
With the love, en al je andere problemen
Je kunt altijd,
Bij me terecht.
al is het midden in de nacht.
Ik ben er, altijd voor jou!
Jij en ik, samen, forever and
always!!!!!