Droom Laurens, droom
Als volleerd
auteur van
glijdende
gevoelens
danst ze
mijn huid
figuren
tussen bomen
half verscholen
achter groen
ontluiken in
en om ochtend
nevelslierten.
Ze danst, beweegt mijn wereld
zoekt met onrustige adem
mijn lippen en kust
zacht. Een einde
aan het begin.
^__^