Twijfels
Ik lees mijn dagboek
Nog eens over
Zie de vele woorden staan,
Weet: ik ben nog lang niet klaar
Ik weet nu dat ik onzeker ben
Hoewel dat lang niet altijd blijkt
Ik wil me het liefste helemaal geven
En tonen wie ik ben
Met al mijn fratsen,
Rare dingen
Ik weet nu dat ik twijfel
Of ik wel verliefd ben
Ik weet nu dat ik twijfel
Of jullie mij wel mogen
Ik dacht: ik ken mezelf
Valt dat toch weer tegen
Want ik twijfel vaak,
Al is het maar voor even
Misschien is die twijfel heel normaal
Maar het is iets, waar ik vaak van baal.....
Misschien is dit Pubertijd
Of blijft het voor altijd?
8 februari 2001