De dood is hart
Ik heb zo van die tijden,
Dat ik enkel maar aan jou kan denken,
Dat al mijn gedachten wegglijden,
Om alle aandacht aan u te kunnen schenken.
Het is nu al meer dan drie jaar geleden,
Dat u bij me weg ging,
Ik heb god gebeden,
Terug te kunnen gaan naar het verleden.
Maar dat gaat helaas niet meer,
Ik zal eenzaam blijven,
Het doet me zoveel zeer.
Echt weg van me zal u nooit zijn,
Je zit voor altijd in mijn gedachten en in mijn hart,
Toen u wegging was ik nog maar klein,
Ik was nog maar 12 jaar,
En weet u,
De dood is hard.