Ik ben toch zo blij.
Jou leren kennen in die tijd.
De tijd die moeilijk was
maar beter werd door jou.
De vriendschap die ik van je krijg
zal ik nooit van een ander krijgen;
We kunnen praten, lachen
en misschien zelfs huilen.
Huilen heb ik bij jou nog niet gedaan
want alles lijkt zo fantastisch goed te gaan.
Wat ik bij je voel
wil ik nooit of nooit meer missen.
Als ik deze "speciale" vriendschap
ooit van mijn leven moet missen
kan je mij uit het water komen vissen.