Nu al tel ik
Onze dagen
Samen
Nu al weet ik
Wanneer het stopt
Of gaan we daarna weer verder?
Al vanaf de eerste dag
Is het soms gezegd
Door jou, niet door mij
Ik wil nog niet praten
Ik wil nog blijven dromen
Maar dat kan alleen
Als je me nog even laat slapen