Vrij zijn
Ik zou vrij willen zijn
als een vogel in de lucht
hij vervolgt moeiteloos
zijn vlucht
Ik zou vrij willen zijn
als een spin in zijn spinsel
Hij weeft moeiteloos
een nieuw beginsel
Maar integenstelling
Ben ik gevangen
gevangen, als een vogel
vast op de grond
gepijnigd in m'n hart
gewond...
gevangen, als een vlieg
in het web van de spin
laat me los, doe me geen pijn
ik wil voor altijd
de vrijheid in........