dit maakt het einde
onvoorspelbaar speciaal
dit maakt het einde
van ons allemaal
dit maakt het einde
warm en gemeend
dit maakt het einde
echt en niet gespeeld
dit maakt het einde
zoals het hoort te zijn
dit maakt het einde
eerlijk en vrij
wat maakt het einde
dit allemaal
vertel het me vlug
voordat ik faal