Soms is wat je ziet niet wat het lijkt,
en raak je al je hoop wat je hebt kwijt.
Mensen kunnen een spelletje met je gevoelens spelen,
en al je zekerheid van je weg stelen.
In één klap sta je met al dat onmacht,
en er is niemand die de pijn verzacht.
Onverwachts is er dan opeens dat moment,
waar die speciale jongen zijn liefde voor jou bekent.
Dit had je nooit durven dromen,
maar weet dat dit iedereen zal overkomen.
Iedereen is een keer aan de beurt,
die door de wereld van de liefde wordt gesleurd.
Dit gebeurt wanneer je dit niet verwacht.
De liefde krijgt de overhand, de liefde krijgt de macht.
Ook al dreigt de liefde tussen 2 mensen soms te mislukken,
In de liefde kun je je gevoel nooit lang onderdrukken.
Liefde is een ziekte maar lang niet slecht,
Een erge ziekte waar je soms tegen vecht.
Je gevoel word heviger en krachtiger,
hoe langer je hem niet ziet, hoe meer neerslachtiger.
Het moment waarop je hem weer ziet verschijnen,
begint het neerslachtig gevoel weer te verdwijnen.
Het zijn de slechte dingen die niet worden opgemerkt,
omdat al het goede van die persoon wordt versterkt.
Het eten kun je niet meer naar binnen krijgen,
omdat de liefde naar je hoofd begint te stijgen.
Je hebt alleen maar honger naar hem.
Je verlangt weer naar het horen van zijn stem.
gemaakt op 16-05-2000