Al maanden ben jij in mijn leven,
maar sinds een week ben jij mij meer dan vriendschap gaan geven.
Wij zijn naar elkaar toe gaan groeien,
en de liefde tussen ons is gaan bloeien.
Alles wat ik nodig heb dat geef je mij,
je staat voor me klaar en laat mij in mijn keuzes vrij.
Je maakt me gelukkig door er voor me te zijn.
Het gevoel dat je me geeft is fijn.
gemaakt in 2000