hij keek mij aan
sprijde zijn vleugels
slaakte een gil
en kwam een stap dichter
hij keek in mijn ogen
en nam mij in zijn vleugels
terwijl er een traan
over mijn wang rolde
begreep ik het allemaal
het was mijn vriend
hij nam afscheid van mij
voor de tweede maal in zijn bestaan
hij keerde terug naar de hemel
in zijn zielsvorm van zijn leven
vertrok hij naar de eeuwige rust