Muziek weerklinkt in mijn oren
Noten die op en neer dansen
Geluiden die vrij het leven betreden
Mensen die zichzelf geluk toezworen
Zielen met maximum 2 kansen
Geraamten van het ongelukkige verleden
Vergelijkenis van komen en gaan,
allebei verlaten ze die eindeloze baan.