Ik begrijp mezelf niet.
Ik heb jou leren kennen
en ik vertelde dat ik van jou hou.
Paar maanden daarna
leer ik hem kennen.
Ik vertel jou en hem
dat ik van hem hou.
Daar sta je dan min of meer
in de kou.
Ik heb met je gepraat,
ik heb aan jou gedacht,
ik heb naar jou gesmacht.
Omdat ik voel dat
ik meer van jou hou
dan ik dacht.