Gelukkige verjaardag
Huppah... een jaartje ouder
Het leven gaat toch snel!
Je hebt altijd veel voor me betekend
Dat weet je wel...
Als ik aan jou denk,
glimlach ik...
Ik ben blij Isabel
Echt blij dat ik je ken
Ik hoop nog vele jaren
Mijn hele leven
Van jouw vriendschap,
Jouw glimlach
Te mogen genieten