In het duister lag mijn leven
ik verborg me in het niets,
niemand heeft me toen gevonden
een uitweg zoeken wou ik niet.
De sluier van de eenzaamheid
omsloot mijn lichaam, weg van pijn,
ik was alleen, ik wou alleen,
gelukkig zijn in alle schijn.
Op een nacht, werd ik gegrepen,
slechts even heb ik mij verzet,
een melodie, kwam om mij geven,
Muziek heeft mij die nacht gered.
:ยง: