Sta stil voor het verkeerslicht,
mijn hoofd vult zich met sombere gedachtes.
Voel dat mijn mond zich spant
en mijn gezicht verdriet uitstraalt.
Mijn ogen worden vochtig,
bij de gedachte aan jou.
Ben je kwijt... voorgoed
en dat doet meer pijn dan ik kan beschrijven.
Voor altijd in mijn hart...