Het was een dag...
Het was een dag
Met zon en geluk
Een dag zo heerlijk en zonder spijt
Maar o wat snel ging de tijd
Het was een dag
Van praten en zwijgen
Echt zo’n speciale dag voor jou en mij
Maar o wat was die snel voorbij
Het was een dag
Van begrijpen zonder woorden
Soms keken we in elkaars ogen
Maar o hij leek wel omgevlogen
Het was een dag
Om niet los te laten
Ik geef het een plekje in mijn gedachten
Maar toe, laat me niet meer wachten
Geschreven op 22 april na een heerlijke dag samen...