hoe simpeler, hoe moeilijker
met de simpelste dingen
kun je de moeilijkste zaken
uitleggen of verklaren
hoe simpeler je in elkaar zit of denkt,
hoe moeilijker je zal overkomen bij mensen
en vooral op het vlak van je te aanvaarden
hoe simpeler je iets maakt of voorstelt,
hoe moeilijker het zal zijn
om het te doorgronden
denk maar eens aan de liefde:
liefde is zo simpel, gewoon een gevoel
maar mensen maken het o zo ingewikkeld en gebonden