De hemelen en de hellen.
Wat er ook maar kan kwellen.
De hellen op aarde het verderf en kwaad,mens zijn allergrootste haat.
Kan hij enkel maar zelf maken.
Mensen met vele wensen en verdrorven wensen.
De hemel op aarde maken we allemaal zelf.
Ieder beginnend bij zichzelf.
Denken zoals het hoort maak voor jezelf een hemel op aard.
Laat de hel waar die hoort ergens op de achtergrond waar het hoort.
Waar we ook maar beginnen,elkaar leren beminnen.
Daar zijn we hier voor op aarde gekomen.
Dromen van een beter bestaan.
Waarom nog hellen maken en niet leren dat het begint bij jezelf.