Hoe gaat het nu met het leven?
Eens weer op en dan weer naar onder,
Het leven kan niet zonder.
Het is geluk dat ik zoek,
maar telkens staat onheil op de hoek.
Er wordt gezegt dat als je doorzet het geluk wel zal volgen,
bij mij heeft doorzetten spijtig genoeg anderen gevolgen.
Het mooie is om juist nooit op te geven,
want ondaks alles is de wereld de moete waard om te leven.
Lieve mensen, het moraal van mijn verhaal:
Het leven is zo mooi als je het zelf wil maken,
zolang je jezelf niet door ongeluk laat raken.