Geboren in een storm
van liefde
Getogen in een dorp
van geluk
Waargemaakte dromen
overal kan je komen
elke dag alles wat je wil
ieder uur, van geluk een gil
zonsopgang...zo mooi
zonsondergang...zo romantisch
Geboren onder de sterren
Getogen in het maanlicht
het leven is magisch
geen moment tragisch
Een wonderland geboren
gedachten omgezet door mijn hand
vallend op papier
als vloeiende letters
We maken het waar
we maken dit wonderland leven
was het maar...