.
waarom
waarom ben jij nog steeds niet uit mijn hoofd.
is het vuur nou nog niet gedoofd?
ik moet jou haten maare het is moelijk.
want jij houd mij met jou ogen in de gaten.
ze willen me maar niet los laten!
waarom kan ik jou nog niet vergeten
en ben jij in mijn gedachte nog niet versleten?
waarom heb je mij bedrogen en mij voorgelogen
waarom heb jij mij en bed gelokt en mij daarna wegelokt?
ik zal hier nooit meer andwoord op krijgen want jij blijft alles verzwijgen!!!