Je houdt van me zeg je
ik ook van jou zeg ik
waarheid of gewoonte
we betasten elkaars lichaam
onze ziel sluit zich af
jij en ik of droombeeld
woede,pijn,verdriet
maakt plaats voor liefde
puurheid of theater
je houdt van me zeg je
alleen van mij zeg je
ik hou van je zeg ik
alleen van jou zeg ik
heel veel,te veel?
je houdt van me zeg je
waarom sluit je je af?
geef je je nooit meer?
niet je lichaam maar je ziel
loop niet weg,toon jezelf
de echte jij
niet hij die zegt van me te houden
ik hou van je zeg ik
het stormt in m'n hoofd
aangetast door list en bedrog
de sleur als een dreigende wolk
de angst voor mezelf
en een nieuwe leugen misschien
van haar die zegt van je te houden
nee,nee,niet meer
jij,ik,samen altijd
de pijn moet verdwijnen
ik wil huilend in je armen vallen
zeggen dat ik van je hou
niet uit angst maar uit toewijding
hopend dat ik dan ook jouw tranen
die vloeien uit liefde voor mij weg zal kussen
de tranen van de ECHTE jij.