Als een bezetene bezitten
'k hield mijn beide handen
boven je hoofd,
maar nu
kom je zelf naar me toe.
Alles is voorbij.
Het geeft niet
doet er niets toe
ik wil alleen
bij mezelf zijn.
Denken aan jouw verdriet
dat op mijn schouders weegt,
denken aan alles
wat jou teneerdrukt.
Tweekeer vragen is genoeg
weigeren staat vrij,
laat me bloeden,
sterven in jouw armen.