Mijn ridder op je witte paard,
sidder en beef,
alleen jij bent mijn liefde waard,
jij bent degene waarvoor ik leef.
Mijn ridder kom nu gauw,
twijfel niet te lang,
jij bent degene waar ik van hou,
ik ben betrouwbaar, wees niet bang.
Jij met je blauwe ogen,
die er altijd voor me is,
ik heb je nog nooit belogen,
je weet niet hoe hard ik je mis.
Je ziet me graag,
je eigen woorden,
ik weet wel, liefde groeit traag,
maar kan je de tijd niet even vermoorden?
Mijn ridder zonder vrees of blaam,
laat ons samen een toekomst maken,
ga al maar voor je raam klaar staan,
prinses komt ridder schaken.