Onaangekondigd kwam de liefde
Op een koude zomerdag
Sloot zich op in mijn hart
Vanaf de allereerste oogopslag
Onbegrepen pakte ik je hand
Alsof ik je altijd had gekend
Het was niet zo, maar zo leek het wel
Vanaf het allereerste moment
Ongewild verjaag ik hem
Bij elke nieuwe hindernis
Het doet me vreselijk veel pijn
Dat liefde soms zo moeilijk is
Onzeker gaan we nu
Een toekomst tegemoet
Ik hoop alleen stil en vol verlangen
Dat jij op tijd je ogen open doet
27 april 2003