ik loop langs het water,
en het wordt maar niet later.
kijk altijd naar voren in je leven,
die woorden zijn mij meegegeven.
maar toch als ik over mijn schouder kijk,
zie ik zaken waar ik toch erg van op kijk.
wellicht klinkt het wat dom,
maar alleen ik weet waarom.