Het leven is mooi
Een wereld vol met vrienden
Nooit wil ik deze verlaten
Maar ooit gebeurd dit
Laat ons allen gelukkig zijn
Laat ons allen zo lang mogelijk leven
Met ze’n allen door het leven
Mooier kan deze wereld niet zijn
Alles nemen wat te bieden valt
Van alles genieten wat je mee maken kan
Want na de dood begint nieuw
Leven, al je vrienden ben je vergeten niet dat je
Dit wilt maar, god, schenk je een nieuw leven
Geniet van de deze voor het te laat is.
Maak iedereen rond je gelukkig en verdwijn pas
Als iedereen je zegt, ga nu, rust maar in vrede
Goede reis mijn vriend……….
Tot binnenkort.