Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Je leeft in mijn dromen
Je leeft in mijn dromen
Je danst voor mijn ogen
Ratelt onbekende zinnen
In mijn woorden
Alsof spreken denken is
Voor jou
Je lacht binnensmonds
Grijnst bij het niet
Begrijpen van mijn vrolijk
Humeur geen gevoel
Van jou
Je zingt met de noten
Die ik heb gestemd
De partituur heb je
Afgenomen toch was ze
Van mij
Je leeft in mijn dromen
Griezelt merries de
Laan uit van de nacht
Die donker bestaat
In mij
Reacties op dit gedicht
lenore vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Herfstkind
:
Dinsdag, april 29, 2003 18:53
mooie woorden..
sta perplex...
liefs
Over dit gedicht
Auteur:
lenore
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
29 april 2003
Thema's:
[JIJ]
[IK]
[Onzekerheid]