vandaag moest ik wachten tot morge
ik verwachte morge wat me te wachten stond
maar wachten op morge is niet het wachten waart
waar morgen komt gaat vandaag
vandaag blijft gaan wanneer morge niet komt
maar komen naar morgen is blijven staan
dus weer tijd verdaan
wat komt er vandaag
dat komt er van daaaag