In een schelp hoor ik,
het geruis van de zee
Heel eentonig,
kletsen de golven op het water
Ze bereiken het strand,
zo wild dat je hoofd er onder gaat
Ook is de wind aanwezig,
zo woelig dat het tegen me stoot
Mijn evenwicht waait weg,
verschijnt overal stof rondom me
Mijn zicht wordt slechter,
zoekt mijn standpunt
Oeps,
het gevaar bedreigt me
Alarm gaat af,
tijd voor een schuilplaats
Alles stoort me,
Ik moet kotsen