Liggend in het gras,
Niet beseffend van de trots,
Trots dat ik nog leven kan,
Hier ben ik ... op deze aarde,
suisende bomen fluisteren me woorden,
toe en soms heerst er een stilte,
En toch kan ik dingen horen,
De aarde behoort me toe...
Ik word 1 met zon en aarde,
Met heelal, natuur, een dier,
Huppeld in het gras voorbij en kijkt naar hier,
Het ziet mij graag ...
De geur van koren, de geur van tarwe,
ik geniet van de bloemenweelde om me heen,
ik voel me gelukkig niet meer zo in de war,
Niet meer zo alleen als voorheen...
Ik lig hier van smorgens in de ochtendauw,
tot zonsondergang int gras,
En ik geniet van elk moment,
Mijn hart ontpopt tot een mooie bloem dat in de wei te zien was...
Ik hou zo van de ene momenten,
Waar ik bij mezelf kan zijn,
Waar geen angst over mezelf heengeslagen hangt,
En ik alles voel behalve pijn.
Ik dank het leven voor die momenten,
Waar ik echt mezelf kan zijn,
ik dank het leven voor die momenten,
Waar ik hou van mezelf zonder pijn...