De zegewagen voert je op ongekende wegen.
Soms komt hij eens obstakels tegen,maar de zegewagen zijn wielen zijn sterk.
Die rijdt maar verder naar zijn doel.
Een weg van glorie en met een doel.
Overwinnen doet die toch,hij behaalt zijn lof en eer.
De berijder van de zegewagen behaalt zijn zegen vroeg of laat.Waar het om gaat doet er niet toe.
Overwinnen doet die toch.
Zegen op zijn wegen behoren hem toe.
Wat ook het obstakel is of het probleem.
Waar het ook om gaat,hij overwint elk kwaad,en elke tegenstand.De zegenwagen staat paraat om te overwinnen.En zo opnieuw te beginnen.Zegen en lof en eer komt deze toe.
Liefs Light