daar ben je dan
voor mijn huis
je weet dat je niet naar binnen kan
het is een kluis
alleen te openen
met een sleutel
kom je binnen
is het stil
je weet niet waar je moet beginnen
me huis is tog maar leeg en kil
en ik ben er niet
je heb de sleutel
maar er niks mee bereikt
je bent diep aan het denken
terwijl je met je handen over je haren strijkt
het zelfde als de liefde
als je de sleutel heb tot een hart,tot een opening
dan moet je eerst maar kijken
of je ook mijn liefde ving