Een gezicht
Waarom voelt het als nacht vandaag
hierbinnen is iets niet juist vandaag
waarom ben ik zo zenuwachtig vandaag
pijn is alles wat overblijft
ik weet niet wat me eerst stresseerde
of hoe de druk gevoed werd
ik weet alleen hoe het voelt
om een stem achter in mijn hoofd te hebben
het is als een gezicht dat ik in mij hou
een gezicht dat me wakker maakt als ik m'n ogen sluit
een gezicht kijkend elke keer als ik lieg
een gezicht dat lacht elke keer ik val
en dat alles ziet
zodat ik weet wanneer het tijd is om te verdrinken of te vechten
dat het gezicht in mij aan het kijken is
een gezicht net onder mijn huid
ik weet dat ik een gezicht in mij heb
dat me op elke fout wijst
maar iedereen heeft een gezicht binnenin
een gezicht dat hen wakker maakt als ze hun ogen sluiten
een gezicht dat hen bekijkt elke keer ze liegen
een gezicht dat lacht elke keer ze vallen
en dat alles ziet
dus je weet, dat wanneer het tijd is om te verdrinken of te vechten
dat het gezicht in je aan het kijken is