Er zijn van die dagen,
dat ik vervuld ben van verdriet,
dat ik die grote last moet dragen,
af ik nu wil of niet.
Er kwelt iets aan mij,
er is iets gewond in mij,
ik voel dat aan de pijn zo goed,
ik vraag aan mezelf hoe dat genezen moet.
Ik wil terug houden van het leven,
want ik wil niet ondergaan,
ik wil weer liefde delen,
diep in mijn bestaan.
Het kostte me veel tijd en moed,
maar nu gaat het terug een beetje goed.
Laten we hopen,
dat ik dat beetje moed kan bij mij houden.