Voor Davey
Onhandig wanhopig
eenzaam verloren
jouw gevoelens
bedrogen door je vriendin
zij was alles wat je had
en je gaf haar gelijk
want je voelde je stom
je kon haar niet vergeten
vrienden had je niet
ouders begrepen je niet
bedrogen door je vriendin
zij was het enige dat waarde voor je had
en je gaf haar gelijk
want je was immers dom
het mes werd je vriend
martelend verlangen
meester in zelfverminking
bedrogen door je vriendin
zij werd een obsessie
en je gaf haar gelijk
want wat was je stom
een avond zo duister
je kon het niet meer aan
Mijn God, Davey!
bedrogen door je vriendin
zij was het niet waard
en je gaf haar gelijk
maar je wist niet
hoe speciaal je was