er is een meid in mijn leven
heel bijzonder,heel speciaal
zonder haar kan ik niet leven
ze is een deel van mijn bestaan
ze staat altijd voor we klaar
helpt waar ze maar kan
is dat geen mooi gebaar!
-°_°- V'tje,je bent echt mijn beste vriendin -°_°-
net toen ik dacht
alles is over
ik sta hier alleen
kwamen jullie in mijn leven
en hielpen me door alles heen
zonder jullie ben ik niets
geen sikkepit waard
ben blij dat ik zo'n goeie vriendinnen heb
jullie zijn goud waard!
---_V'tje sammy'ke en sandra'tje : jullie zijn geweldig_---