Na een lange tijd van duisternis,
voel ik terug wat vreugde is.
'k Probeer alles te vergeten,
'k hoop op een blijer en beter leven.
Dit heb ik al enkele malen gezegd,
maar nu mee ik het oprecht.
Ik wil er iets aan veranderen,
samen met de hulp van anderen.
Hopelijk zal het me lukken,
om de strijd,
tegen deze onmenselijkheid,
te overwinnen.
Dan pas sta ik open,
voor een nieuw en beter leven.
Laten we hopen dat ik de strijd zal winnen!!!!