Roddelen
waarom doen mensen elkaar pijn,
een relatie moet toch gewoon over kennen zijn,
nee dan gaan ze mensen laten lijden,
door verhalen te vertellen,
geen waarheden, maar gewoon onzin dingen.
maar ik heb besloten,ik laat niks meer verkloten. willen ze die verhalen horen,
dan moeten ze mij er niet mee storen,
mensen die mij kennen,
weten dat ik geen verhalen ga verzinnen,
en zulke mensen wil ik niet eens meer kennen,
en schop dus bij deze, jullie roddelaars uit mijn leven