Ik voel me eenzaam en alleen , kheb niemand om me heen.
Ik heb niemand om mee weg te gaan , niemand die een arm over men schouder wil slaan.
Ik voel me erdoor rot ik ga gelukkig nog niet kapot.
Ze hebben me vaak laten stikken en ik dan maar snikken…
Ik begin me vragen te stellen ; ben ik dom , ben ik stom?Ben ik te dik of vinden ze me niet goed snik?
Ik krijg gelukkig steun en begrip van men mamie.
Ze is zeker niet slecht want sae is the best!
Mama ik hou van jou , blijf me eewig trouw
*Goeleke*